Høyhastighetsskriver fra Xerox

Xerox’ nye storformatskriver Xerox 7142 retter seg spesielt mot CAD- og GIS-oppgaver, der kundene er opptatt av hastighet og kostnadseffektivitet. Den har en oppløsning på 360 x 2880 ppt og er i stand til å produsere 40 kvadratmeter i timen. Et viktig bidrag til kvaliteten er en spesiell blekkteknikk der hver dråpestørrelse styres nøyaktig, noe som i følge Xerox gir tydeligere konturer og finere linjer også ved lavere oppløsningsvalg. Denne teknikken skal gjøre det mulig å benytte rimeligere ubestrøket papir for skisser og korrekturutskrifter, og gi enda høyere kvalitet på bestrøket papir, for utskrifter som skal presenteres for kunder eller andre.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: