Høyhastighetsskriver fra Xerox

Xerox’ nye storformatskriver Xerox 7142 retter seg spesielt mot CAD- og GIS-oppgaver, der kundene er opptatt av hastighet og kostnadseffektivitet. Den har en oppløsning på 360 x 2880 ppt og er i stand til å produsere 40 kvadratmeter i timen. Et viktig bidrag til kvaliteten er en spesiell blekkteknikk der hver dråpestørrelse styres nøyaktig, noe som i følge Xerox gir tydeligere konturer og finere linjer også ved lavere oppløsningsvalg. Denne teknikken skal gjøre det mulig å benytte rimeligere ubestrøket papir for skisser og korrekturutskrifter, og gi enda høyere kvalitet på bestrøket papir, for utskrifter som skal presenteres for kunder eller andre.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *