Høyhastighetsskriver fra Xerox

Xerox’ nye storformatskriver Xerox 7142 retter seg spesielt mot CAD- og GIS-oppgaver, der kundene er opptatt av hastighet og kostnadseffektivitet. Den har en oppløsning på 360 x 2880 ppt og er i stand til å produsere 40 kvadratmeter i timen. Et viktig bidrag til kvaliteten er en spesiell blekkteknikk der hver dråpestørrelse styres nøyaktig, noe som i følge Xerox gir tydeligere konturer og finere linjer også ved lavere oppløsningsvalg. Denne teknikken skal gjøre det mulig å benytte rimeligere ubestrøket papir for skisser og korrekturutskrifter, og gi enda høyere kvalitet på bestrøket papir, for utskrifter som skal presenteres for kunder eller andre.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: