Støtter flere kameramodeller

Adobe har oppdatert Photoshop Lightroom (1.2) og Photoshop Camera Raw (4.2), slik at programmene kan holde tritt med kameramarkedet. Begge programmer støtter nå 14 kameramodeller til, blant andre Canon EOS 40D. Oppdateringene er gratis hvis du allerede har henholdsvis Lightroom og CS3-pakken. Oppdateringene kan hentes på Adobes hjemmeside. Du finner mer informasjon på www.adobe.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: