Epson lanserer tre nye storformatskrivere

Tre nye storformatskrivere for produksjon av skilter og displaymateriell er nå tilgjengelig. Det er Epson som har lansert de tre skriverne, som alle benytter Epsons Ultra Chrome Inl-teknologi. De nye modellene Stylus Pro 4450, Stylus Pro 7450 og Stylus Pro 9450 har utskriftsformater A2, A1 og A0+/B0, og er i første rekke beregnet på inhouseproduksjon. Selskapet forteller at skriverne skal være velegnet for produksjon av butikkreklame, CAD-oppgaver, samt utskrift av satellitbilder og annen geografisk informasjon. Sentralt i maskinene finner vi Epsons Intellidge patronsystem som skal gi brukeren informasjon om hvor mye blekk som patronene inneholder før man starter utskrift. De to største modellene inneholder dessuten doble høykapasitetspatroner for CMYK. Skriverne kan skrive ut på ulike typer av matte medier fra Epson i flere tykkelser, både rull, boards og papir. Hastigheten ligger mellom 23,3 og 34,3 kvadratmeter i timen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: