Epson lanserer tre nye storformatskrivere

Tre nye storformatskrivere for produksjon av skilter og displaymateriell er nå tilgjengelig. Det er Epson som har lansert de tre skriverne, som alle benytter Epsons Ultra Chrome Inl-teknologi. De nye modellene Stylus Pro 4450, Stylus Pro 7450 og Stylus Pro 9450 har utskriftsformater A2, A1 og A0+/B0, og er i første rekke beregnet på inhouseproduksjon. Selskapet forteller at skriverne skal være velegnet for produksjon av butikkreklame, CAD-oppgaver, samt utskrift av satellitbilder og annen geografisk informasjon. Sentralt i maskinene finner vi Epsons Intellidge patronsystem som skal gi brukeren informasjon om hvor mye blekk som patronene inneholder før man starter utskrift. De to største modellene inneholder dessuten doble høykapasitetspatroner for CMYK. Skriverne kan skrive ut på ulike typer av matte medier fra Epson i flere tykkelser, både rull, boards og papir. Hastigheten ligger mellom 23,3 og 34,3 kvadratmeter i timen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: