Epson lanserer tre nye storformatskrivere

Tre nye storformatskrivere for produksjon av skilter og displaymateriell er nå tilgjengelig. Det er Epson som har lansert de tre skriverne, som alle benytter Epsons Ultra Chrome Inl-teknologi. De nye modellene Stylus Pro 4450, Stylus Pro 7450 og Stylus Pro 9450 har utskriftsformater A2, A1 og A0+/B0, og er i første rekke beregnet på inhouseproduksjon. Selskapet forteller at skriverne skal være velegnet for produksjon av butikkreklame, CAD-oppgaver, samt utskrift av satellitbilder og annen geografisk informasjon. Sentralt i maskinene finner vi Epsons Intellidge patronsystem som skal gi brukeren informasjon om hvor mye blekk som patronene inneholder før man starter utskrift. De to største modellene inneholder dessuten doble høykapasitetspatroner for CMYK. Skriverne kan skrive ut på ulike typer av matte medier fra Epson i flere tykkelser, både rull, boards og papir. Hastigheten ligger mellom 23,3 og 34,3 kvadratmeter i timen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: