Epson lanserer tre nye storformatskrivere

PUBLISERT: 1 oktober 2007
OPPDATERT: 1 oktober

Tre nye storformatskrivere for produksjon av skilter og displaymateriell er nå tilgjengelig. Det er Epson som har lansert de tre skriverne, som alle benytter Epsons Ultra Chrome Inl-teknologi. De nye modellene Stylus Pro 4450, Stylus Pro 7450 og Stylus Pro 9450 har utskriftsformater A2, A1 og A0+/B0, og er i første rekke beregnet på inhouseproduksjon. Selskapet forteller at skriverne skal være velegnet for produksjon av butikkreklame, CAD-oppgaver, samt utskrift av satellitbilder og annen geografisk informasjon. Sentralt i maskinene finner vi Epsons Intellidge patronsystem som skal gi brukeren informasjon om hvor mye blekk som patronene inneholder før man starter utskrift. De to største modellene inneholder dessuten doble høykapasitetspatroner for CMYK. Skriverne kan skrive ut på ulike typer av matte medier fra Epson i flere tykkelser, både rull, boards og papir. Hastigheten ligger mellom 23,3 og 34,3 kvadratmeter i timen.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1