Smart grafisk søkemotor fra Graphic Brain

Graphicbrain.com har lansert fire nye søkemotorer med Googles teknikk for trykk- og publiseringsindustrien. Brukerne kan søke på ulike typer informasjon, som magasinartikler, leverandørers nettsteder, diskusjonsfora og blogger. Graphicbrain benytter et filter utenpå Google som renser søket. Søkingen behandler utelukkende nettsider som er godkjent av VIGF (Flemish Innovation for Graphic Communications), organisasjonen bak GraphicBrain.com. Søkemotoren søker gjennom 110 ulike magasiner og mer enn 3500 leverandørsider og skal derfor kun frembringe informasjon som er interessant for den grafiske industrien. Søkemotoren finner du på adressen www.graphicbrain.com/search

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: