Smart grafisk søkemotor fra Graphic Brain

Graphicbrain.com har lansert fire nye søkemotorer med Googles teknikk for trykk- og publiseringsindustrien. Brukerne kan søke på ulike typer informasjon, som magasinartikler, leverandørers nettsteder, diskusjonsfora og blogger. Graphicbrain benytter et filter utenpå Google som renser søket. Søkingen behandler utelukkende nettsider som er godkjent av VIGF (Flemish Innovation for Graphic Communications), organisasjonen bak GraphicBrain.com. Søkemotoren søker gjennom 110 ulike magasiner og mer enn 3500 leverandørsider og skal derfor kun frembringe informasjon som er interessant for den grafiske industrien. Søkemotoren finner du på adressen www.graphicbrain.com/search

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: