Wacom feirer 25 år med jubileumsbord

I forbindelse med selskapets 25-årsdag lanserer Wacom en jubileumsversjon av tegnebordet Intous 3. Jubileumsbordet, Intous 3 Special Edition, er en tilpasset utgave av det vanlige bordet, men for anledningen i sort med metallgrå detaljer. I jubileumspakken følger også med, foruten den vanlige pennen, en Wacom Classic Pen. Denne er av typen som fulgte med de gamle bordene, og har ingen ekstra knapper. Til pennen følger også med en tilbehørspakke med ulike pennespisser, samt en pakke med programvare fra Corel.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: