Kraftig fargevekst for Océ

Océ-Norges kvartalstall for tredje kvartal/årets ni første måneder er en håndfast bekreftelse på at omsetningen av fargeprintere og forbruket av fargeutskrifter øker kraftig. For selskapet Océ som helhet utgjør salget av såkalte fargerelaterte produkter nå 20% av totalomsetningen mot 14% i samme periode i fjor. Dette er en utvikling som også gjelder Océ Norge, forteller selskapet i en pressemelding. Océ-Norge fyller i år 40 år og overtok i juni selskapet Thrane Printing Systems. Dermed har Océ Norge nesten doblet antall medarbeidere innenfor storformatområdet og styrket distribusjonskapasiteten – en utvikling i samsvar med Océ N.V.s internasjonale strategi, meddeler selskapet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: