Nye storformatmodeller fra Roland

Roland har utviklet tre nye Soljet Pro III storformatskrivere for formatene 74, 64 og 54 tommer. De nye modellene XJ-740, XJ-640 og XJ-540 benytter løsemiddelbasert blekk som skal være miljøvennlig. Bilder kan skrives ut i oppløsning 1400 x 1400 dpi med fargene cmyk+LcLm. Maksimal utskriftshastighet ligger mellom 40,1 og 42,6 kvadratmeter i timen, og dermed er dette Rolands hittil raskeste Soljet-skrivere. For å øke produksjonshastigheten ytterligere er det også integrert et tri-heater-system for å redusere tørketiden, og som tilleggsutstyr kan det leveres en blåsetørkeenhet. Samtidig som Roland oppdaterer Soljet-serien, sørger de også for å oppdatere Advancedjet-serien. Den nye Advancedjet AJ-740 benytter de samme seks fargene som Soljet. Skriveren skriver i 74 tommer bredde med en hastighet på 81 kvadratmeter i timen. Til forskjell fra Soljet skriver den ut 44 kvadratmeter i timen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: