Nye storformatmodeller fra Roland

Roland har utviklet tre nye Soljet Pro III storformatskrivere for formatene 74, 64 og 54 tommer. De nye modellene XJ-740, XJ-640 og XJ-540 benytter løsemiddelbasert blekk som skal være miljøvennlig. Bilder kan skrives ut i oppløsning 1400 x 1400 dpi med fargene cmyk+LcLm. Maksimal utskriftshastighet ligger mellom 40,1 og 42,6 kvadratmeter i timen, og dermed er dette Rolands hittil raskeste Soljet-skrivere. For å øke produksjonshastigheten ytterligere er det også integrert et tri-heater-system for å redusere tørketiden, og som tilleggsutstyr kan det leveres en blåsetørkeenhet. Samtidig som Roland oppdaterer Soljet-serien, sørger de også for å oppdatere Advancedjet-serien. Den nye Advancedjet AJ-740 benytter de samme seks fargene som Soljet. Skriveren skriver i 74 tommer bredde med en hastighet på 81 kvadratmeter i timen. Til forskjell fra Soljet skriver den ut 44 kvadratmeter i timen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: