Plattform for automatisering av publiseringsflyt

Den belgiske programvareutvikleren Gradual Software som utvikler automatiske publiseringsløsninger, har nylig introdusert sitt nye konsept Crossroad. Konseptet kan betegnes som en it-plattform, bygget på selskapets egen automatiseringsteknologi Switch der det er mulig for andre programvareprodusenter å høste fordeler av denne teknologien. – Publiseringsflyten blir stadig mer kompleks, og oppgaven med å automatisere samtlige prosesser kan ikke løftes ut til enkeltleverandører, hevder Peter Camps under introduksjonen av Crossroads. Kun gjennom kombinasjon av produkter fra ulike leverandører kan brukeren skreddersy en løsning for å dekke sine egne behov. Filosofien bak Crossroads er at Gradual Software står for utviklingen av fundamentet og, i samarbeid med andre selskaper, skaper verktøy for å effektivisere og automatisere flyten i grafiske selskaper. Samtidig ligger utviklingsarbeidet og ansvaret for de enkelte produktene hos selskapet. I første omgang er ti selskaper med i samarbeidet, men Peter Camps forventer at flere kommer til etter hvert.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *