Plattform for automatisering av publiseringsflyt

PUBLISERT: 9 oktober 2007
OPPDATERT: 9 oktober

Den belgiske programvareutvikleren Gradual Software som utvikler automatiske publiseringsløsninger, har nylig introdusert sitt nye konsept Crossroad. Konseptet kan betegnes som en it-plattform, bygget på selskapets egen automatiseringsteknologi Switch der det er mulig for andre programvareprodusenter å høste fordeler av denne teknologien. – Publiseringsflyten blir stadig mer kompleks, og oppgaven med å automatisere samtlige prosesser kan ikke løftes ut til enkeltleverandører, hevder Peter Camps under introduksjonen av Crossroads. Kun gjennom kombinasjon av produkter fra ulike leverandører kan brukeren skreddersy en løsning for å dekke sine egne behov. Filosofien bak Crossroads er at Gradual Software står for utviklingen av fundamentet og, i samarbeid med andre selskaper, skaper verktøy for å effektivisere og automatisere flyten i grafiske selskaper. Samtidig ligger utviklingsarbeidet og ansvaret for de enkelte produktene hos selskapet. I første omgang er ti selskaper med i samarbeidet, men Peter Camps forventer at flere kommer til etter hvert.

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1