Platesetter fra Xanté for store formater

Xanté har lansert en 2-opp setter for metallplater. Platesetteren Impressia GTO eksponerer plater på 72 sekunder i format 419 mm x 635 mm. Impressia GTO vil etter planen være klar for salg i løpet av fjerde kvartal i år, og Xanté hevder at prisen vil være under halvparten av konkurrerende platesettere. Impressia GTO er en fremkallingsfri platesetter med oppløsning opp til 2400 dpi, og Adobe Postscript 3 RIP er inkludert.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: