Bedre fargehåndtering for flekso og dyptrykk

Vippaq er et fargemålingssystem for inlinebruk i fleksografi og dyptrykk. Systemet er moduloppbygd og benytter et 9-kanals densitometer med mulighet for å kontrollere densiteten hos dekorfarger over hele det synlige spektret under trykkprosessen. Med det nye importverktøyet kan referanseverdiene måles direkte med et håndholdt X-Rite spektrofotometer eller importert fra andre applikasjoner, noe som ifølge X-Rite skal redusere oppstartstiden for trykkjobbene. Vippaq skal også sørge for at målingene på ingen måte reduserer produksjonshastigheten.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: