Adobe med stor fontpakke

Adobe Font Folio 11 er Adobes mest omfattende fontløsning med mer enn 2300 fonter i Open Type-format fra Adobe Type Library, hvorav 176 er helt nye. Den nye versjonen har forbedret språkstøtte og mer avanserte typografiske funksjoner, og skal være fullt kompatibel med ulike systemplattformer. Font Folio 11 har støtte for Mac OS X, Microsoft Vista og Windows XP, og er basert på den nyeste oppdateringen av Adobe Type Library. Fontløsningen inneholder også såkalte Opticals-pakker med fire eller flere separate utgaver av hver font, individuelt optimalisert for ulike punktstørrelser. Prisen for Font Folio 11 oppgis å være rundt 45.000 kroner for en lisens for ti brukere, og pakken kan kjøpes fra Adobe Store eller fra Adobes forhandlere.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *