Ny kartong skal spare energi og øke effektiviteten

Kemiart Ultra er den nyeste av Kemiart Liners serie av kartonger for fleksografisk trykk. Den store fordelen er at kartongen har en overflate som ikke krever tørketid før den ferdiggjøres. Det vil spare både tid og penger, ikke minst fordi tørkeenheter for fleksotrykk er svært energikrevende. Kemiart Ultra skal kunne produseres i opplag på 6000 til 15000 ark i timen, med inline stansing, avhengig av utstyr.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: