Adobe med web-baserte programmer

Adobe overtar Virtual Ubiquity, utvikleren av det Internett-baserte tekstbehandlingsprogrammet Buzzwords. Oppkjøpet er en del av Adobes strategi om å tilby såkalt rike Internett-applikasjoner. Samtidig melder Adobe at de lanserer en ny tjeneste for dokumentdeling som skal gjøre det enklere å dele, publisere og organisere dokumenter via nettet. Tjenesten er foreløpig tilgjengelig i betaversjon og går under arbeidsnavnet Share. Selskapet planlegger også å lansere en nettversjon av bildebehandlingsprogrammet Photoshop med navnet Photoshop Express. Programmet skal være i stand til å håndtere de grunnleggende funksjoner som reparering av utbedring av røde øyne, fargebalanse, metning og skarphet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: