Adobe med web-baserte programmer

Adobe overtar Virtual Ubiquity, utvikleren av det Internett-baserte tekstbehandlingsprogrammet Buzzwords. Oppkjøpet er en del av Adobes strategi om å tilby såkalt rike Internett-applikasjoner. Samtidig melder Adobe at de lanserer en ny tjeneste for dokumentdeling som skal gjøre det enklere å dele, publisere og organisere dokumenter via nettet. Tjenesten er foreløpig tilgjengelig i betaversjon og går under arbeidsnavnet Share. Selskapet planlegger også å lansere en nettversjon av bildebehandlingsprogrammet Photoshop med navnet Photoshop Express. Programmet skal være i stand til å håndtere de grunnleggende funksjoner som reparering av utbedring av røde øyne, fargebalanse, metning og skarphet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: