Adobe med web-baserte programmer

Adobe overtar Virtual Ubiquity, utvikleren av det Internett-baserte tekstbehandlingsprogrammet Buzzwords. Oppkjøpet er en del av Adobes strategi om å tilby såkalt rike Internett-applikasjoner. Samtidig melder Adobe at de lanserer en ny tjeneste for dokumentdeling som skal gjøre det enklere å dele, publisere og organisere dokumenter via nettet. Tjenesten er foreløpig tilgjengelig i betaversjon og går under arbeidsnavnet Share. Selskapet planlegger også å lansere en nettversjon av bildebehandlingsprogrammet Photoshop med navnet Photoshop Express. Programmet skal være i stand til å håndtere de grunnleggende funksjoner som reparering av utbedring av røde øyne, fargebalanse, metning og skarphet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *