Nær 30 tommer fra Eizo

Skjermprodusenten Eizo lanserer sin hittil største skjerm og lover en kvalitet som tidligere ikke har eksistert i denne klassen. Den nye 30-tommeren med betegnelsen Flexscan SX3031W har en betraktningsflate på 29,8 tommer. I første rekke er den beregnet på brukere innenfor CAD/CAM, DTP, grafisk produksjon, bildebehandling og webdesign. Oppløsningen på 2560 x 1600 (16:10) gjør at skjermen også stiller strenge krav til grafikkortet. Den har maksimal lysstyrke på 260 candela per kvadratmeter, kontrastforhold på 900:1 og vertikal og horisontal betraktningsvinkel på 178 grader, noe som i følge produsenten er i absolutt toppklasse for samtlige områder. Responstiden er det heller ikke mye å utsette på; 6 millisekunder i mellomtonene. Flexscan SX3031W er i stand til å vise 68 milliarder farger med en 12-bits LUT (Look Up Table). Den grafiske skjermen har flere spesialfunksjoner, blant annet bilde-i-bilde, slik at to datamaskiner kan være tilknyttet skjermen samtidig. I såfall vil begge bildene vises samtidig med 1200 x 1600 punkters oppløsning. 30-tommeren skal være tilgjengelig i løpet av november.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: