Nær 30 tommer fra Eizo

Skjermprodusenten Eizo lanserer sin hittil største skjerm og lover en kvalitet som tidligere ikke har eksistert i denne klassen. Den nye 30-tommeren med betegnelsen Flexscan SX3031W har en betraktningsflate på 29,8 tommer. I første rekke er den beregnet på brukere innenfor CAD/CAM, DTP, grafisk produksjon, bildebehandling og webdesign. Oppløsningen på 2560 x 1600 (16:10) gjør at skjermen også stiller strenge krav til grafikkortet. Den har maksimal lysstyrke på 260 candela per kvadratmeter, kontrastforhold på 900:1 og vertikal og horisontal betraktningsvinkel på 178 grader, noe som i følge produsenten er i absolutt toppklasse for samtlige områder. Responstiden er det heller ikke mye å utsette på; 6 millisekunder i mellomtonene. Flexscan SX3031W er i stand til å vise 68 milliarder farger med en 12-bits LUT (Look Up Table). Den grafiske skjermen har flere spesialfunksjoner, blant annet bilde-i-bilde, slik at to datamaskiner kan være tilknyttet skjermen samtidig. I såfall vil begge bildene vises samtidig med 1200 x 1600 punkters oppløsning. 30-tommeren skal være tilgjengelig i løpet av november.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: