Nær 30 tommer fra Eizo

Skjermprodusenten Eizo lanserer sin hittil største skjerm og lover en kvalitet som tidligere ikke har eksistert i denne klassen. Den nye 30-tommeren med betegnelsen Flexscan SX3031W har en betraktningsflate på 29,8 tommer. I første rekke er den beregnet på brukere innenfor CAD/CAM, DTP, grafisk produksjon, bildebehandling og webdesign. Oppløsningen på 2560 x 1600 (16:10) gjør at skjermen også stiller strenge krav til grafikkortet. Den har maksimal lysstyrke på 260 candela per kvadratmeter, kontrastforhold på 900:1 og vertikal og horisontal betraktningsvinkel på 178 grader, noe som i følge produsenten er i absolutt toppklasse for samtlige områder. Responstiden er det heller ikke mye å utsette på; 6 millisekunder i mellomtonene. Flexscan SX3031W er i stand til å vise 68 milliarder farger med en 12-bits LUT (Look Up Table). Den grafiske skjermen har flere spesialfunksjoner, blant annet bilde-i-bilde, slik at to datamaskiner kan være tilknyttet skjermen samtidig. I såfall vil begge bildene vises samtidig med 1200 x 1600 punkters oppløsning. 30-tommeren skal være tilgjengelig i løpet av november.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *