PIA/GATF vil øke kontrollen med ny testform

PIA/GATF utvider sin familie av testformer med Technology Watch Resometer. Denne formen skal fylle behovet for et referanseverktøy for måling av kvalitet og oppløsning i digitaltrykte bilder. Resometeret er en eps-fil som skal kunne benyttes på alle enheter som kan håndtere eps- og pdf-filer til eksempelvis digitale trykkpresser, prøvetrykksystemer, ctp, kopimaskiner og de tilhørende rip-løsningene. Filen analyserer rip-en og utskytningsenheten, og gjør det mulig å måle bildekvaliteten ved å analysere oppløsningen langs hele produksjonslinjen. Målingene foretas på ulike nivåer, som kontrastoppløsning, kvalitet på hårstreker samt jevnheten i toneoverganger.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *