Store formater fra Canon

Canon kompletterer nå sin Image Prograf-serie med storformatmodellene Ipf6100 og Ipf5100. A2-skriveren Ipf5100 og 24-tommersskriveren Ipf6100 benytter et nytt fargekalibreringssystem med Canons 12-farge blekksystem LUCIA. Skriverne benytter også fargehåndteringsverktøyet Kyuanos, som skal kompensere for ulike lysforhold der plakatene plasseres. Den største modellen, Ipf6100, retter seg i første rekke mot den grafiske bransjen, mens skrivebordsmodellen Ipf5100 har fotografer, kunst og reklamebransjen som sine viktigste målgrupper. Canon utvider i samme runde produktspekteret for CAD-miljøer. De nye Image Prograf-skriverne Ipf710 og 610 retter seg mot profesjonelle CAD-operatører og har støtte for bransjestandardene innenfor CAD og GIS. Ipf710 kan skrive ut fullfargeutskrifter i A2 på 56 sekunder, mens Ipf610 produserer tilsvarende i A0-format på 33 sekunder. Begge modellene støtter formatene HP-GL/2 og RTL og har HDI-drivere for å sikre kompatibilitet med de vanligste applikasjonene i GIS- og CAD-miljøer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: