Store formater fra Canon

PUBLISERT: 31 oktober 2007
OPPDATERT: 31 oktober

Canon kompletterer nå sin Image Prograf-serie med storformatmodellene Ipf6100 og Ipf5100. A2-skriveren Ipf5100 og 24-tommersskriveren Ipf6100 benytter et nytt fargekalibreringssystem med Canons 12-farge blekksystem LUCIA. Skriverne benytter også fargehåndteringsverktøyet Kyuanos, som skal kompensere for ulike lysforhold der plakatene plasseres. Den største modellen, Ipf6100, retter seg i første rekke mot den grafiske bransjen, mens skrivebordsmodellen Ipf5100 har fotografer, kunst og reklamebransjen som sine viktigste målgrupper. Canon utvider i samme runde produktspekteret for CAD-miljøer. De nye Image Prograf-skriverne Ipf710 og 610 retter seg mot profesjonelle CAD-operatører og har støtte for bransjestandardene innenfor CAD og GIS. Ipf710 kan skrive ut fullfargeutskrifter i A2 på 56 sekunder, mens Ipf610 produserer tilsvarende i A0-format på 33 sekunder. Begge modellene støtter formatene HP-GL/2 og RTL og har HDI-drivere for å sikre kompatibilitet med de vanligste applikasjonene i GIS- og CAD-miljøer.

Les videre

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie