Store formater fra Canon

Canon kompletterer nå sin Image Prograf-serie med storformatmodellene Ipf6100 og Ipf5100. A2-skriveren Ipf5100 og 24-tommersskriveren Ipf6100 benytter et nytt fargekalibreringssystem med Canons 12-farge blekksystem LUCIA. Skriverne benytter også fargehåndteringsverktøyet Kyuanos, som skal kompensere for ulike lysforhold der plakatene plasseres. Den største modellen, Ipf6100, retter seg i første rekke mot den grafiske bransjen, mens skrivebordsmodellen Ipf5100 har fotografer, kunst og reklamebransjen som sine viktigste målgrupper. Canon utvider i samme runde produktspekteret for CAD-miljøer. De nye Image Prograf-skriverne Ipf710 og 610 retter seg mot profesjonelle CAD-operatører og har støtte for bransjestandardene innenfor CAD og GIS. Ipf710 kan skrive ut fullfargeutskrifter i A2 på 56 sekunder, mens Ipf610 produserer tilsvarende i A0-format på 33 sekunder. Begge modellene støtter formatene HP-GL/2 og RTL og har HDI-drivere for å sikre kompatibilitet med de vanligste applikasjonene i GIS- og CAD-miljøer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: