Parallelle arbeidsflyter fra Leaf

Leaf, produsenten av digitale kamerabakstykker, oppdaterer programvaren Leaf Capture som dermed når versjonsnummer 11. Programmet benyttes ved bruk av selskapets digitale bakstykker til profesjonelle mellomformatkameraer. Den nye versjonen av programmet har støtte for flere skjermer, trådløs forhåndsvisning og brukerdefinerte rastre. Programmet har også fått et forbedret grensesnitt som skal forenkle arbeidsflyten. I følge Leaf er denne programvaren unik med sine muligheter for å håndtere parallelle arbeidsflyter der fotografen kan fange, redigere og prosessere bildet samtidig. Leaf Capture har også tilgang til 1:1 bildeoppløsning i råformatbilder for å kunne bedømme bildene direkte i fotograferingsøyeblikket.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: