Agfa stopper piratkopiering

Agfa Graphics har lansert en ny sikkerhetsprogramvare for Adobe Illustrator, med formål å forhindre forfalskning av trykt materiale. Secuseal 1.0 er en serie «plug-ins» for Adobe Illustrator som gir designeren fire moduler for å legge til sikkerhetsfunksjoner i sine grafiske arbeider. Programvaren genererer et spesielt raster fra elementer i designen, som ved ulovlig kopiering vil skape et mønster som tydeliggjør at det er en forfalskning. Foreløpig fungerer programvaren kun for Illustrator under Windows. Versjon 2, som i følge Agfa vil være klar i mars neste år, vil ha støtte for både Mac og Windows.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: