Agfa stopper piratkopiering

Agfa Graphics har lansert en ny sikkerhetsprogramvare for Adobe Illustrator, med formål å forhindre forfalskning av trykt materiale. Secuseal 1.0 er en serie «plug-ins» for Adobe Illustrator som gir designeren fire moduler for å legge til sikkerhetsfunksjoner i sine grafiske arbeider. Programvaren genererer et spesielt raster fra elementer i designen, som ved ulovlig kopiering vil skape et mønster som tydeliggjør at det er en forfalskning. Foreløpig fungerer programvaren kun for Illustrator under Windows. Versjon 2, som i følge Agfa vil være klar i mars neste år, vil ha støtte for både Mac og Windows.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: