Høyere lamineringshastighet

GBC Commercial Laminating Group lanserer lamineringsmaskinene GBC 620oc og GBC 5031 for enkel- og dobbeltsidig laminering av materialer fra HP Indigo, Xerox, Xeikon, Nexpress og Océ Variostream. Inngangsmodellen GBC 620oc er utstyrt med et semiautomatisk matesystem og integrert separator, og har en oppvarmingstid på fem minutter. Maskinen, som er utviklet for produksjon av bokomslag, emballasje, gratulasjonskort, postkort og visittkort, har et justerbart adapter for håndtering av ulike filmbredder. Maksimalhastigheten er 15 meter i minuttet og den maksimale arkstørrelsen er 53 x 76 centimeter. GBC lanserer samtidig GBC 5031 TS for tosidig laminering. Den kan håndtere høyere hastigheter gjennom et dobbelt oppvarmingssystem. Alle de nye maskinene ble vist på Viscom i Milano 8.-10. november.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: