Høyere lamineringshastighet

GBC Commercial Laminating Group lanserer lamineringsmaskinene GBC 620oc og GBC 5031 for enkel- og dobbeltsidig laminering av materialer fra HP Indigo, Xerox, Xeikon, Nexpress og Océ Variostream. Inngangsmodellen GBC 620oc er utstyrt med et semiautomatisk matesystem og integrert separator, og har en oppvarmingstid på fem minutter. Maskinen, som er utviklet for produksjon av bokomslag, emballasje, gratulasjonskort, postkort og visittkort, har et justerbart adapter for håndtering av ulike filmbredder. Maksimalhastigheten er 15 meter i minuttet og den maksimale arkstørrelsen er 53 x 76 centimeter. GBC lanserer samtidig GBC 5031 TS for tosidig laminering. Den kan håndtere høyere hastigheter gjennom et dobbelt oppvarmingssystem. Alle de nye maskinene ble vist på Viscom i Milano 8.-10. november.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: