Kodak oppdaterer Prinergy Business Link

Kodak har utvidet integrasjonen mellom sine produkter for arbeidsflyt, system for informasjonshåndtering (MIS) og den nyeste versjonen av Prinergy Business Link. Ved å benytte den åpne standarden JDF kan verktøyet få tilgang til førtrykksinformasjon, produksjonstid i maskinen og materialforbruk, slik at dette kan overføres til et sentralt MIS-system. Versjon 3.0 støtter integrasjon med MIS-systemer fra Heidelberg, EFI, Gamsys, Hiflex, Tosbac, Tharsten og Teqhnique.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: