Nytt mørkerom for dagslys

Adobe melder at Photoshop Lightroom 1.3 og Camera Raw 4.3 nå er tilgjengelig. Begge kan gratis ned kostnadsfritt fra adobe.com og inneholder blant annet støtte for Apples nyeste operativsystem Leopard OS X 10.5. Lightroom 1.3 og Camera Raw 4.3 gir også støtte for ytterligere syv nye digitalkameraer, blant annet Nikon D3, Nikon D300 og Canon 1Ds Mark III. Dessuten vil en betaversjon av Lightroom Export SDK bli gjort tilgjengelig. Denne gjør det mulig for tredjepartsutviklere å utvikle ”plug-ins” som gjør det mulig for Lightroom 1.3 å kommunisere via programmets Export-funksjon med andre verktøy, websider eller enheter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: