Nytt mørkerom for dagslys

Adobe melder at Photoshop Lightroom 1.3 og Camera Raw 4.3 nå er tilgjengelig. Begge kan gratis ned kostnadsfritt fra adobe.com og inneholder blant annet støtte for Apples nyeste operativsystem Leopard OS X 10.5. Lightroom 1.3 og Camera Raw 4.3 gir også støtte for ytterligere syv nye digitalkameraer, blant annet Nikon D3, Nikon D300 og Canon 1Ds Mark III. Dessuten vil en betaversjon av Lightroom Export SDK bli gjort tilgjengelig. Denne gjør det mulig for tredjepartsutviklere å utvikle ”plug-ins” som gjør det mulig for Lightroom 1.3 å kommunisere via programmets Export-funksjon med andre verktøy, websider eller enheter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: