Goss Digi Rail tilgjengelig for rotasjon

Goss’ digitale fargeteknologi er nå tilgjengelig for rotasjonspresser. Digi Rail kan også tilpasses til enkelte av Goss’ eldre presser, og finnes som ekstrautstyr til de nye pressemodellene Goss M-600 og Sunday. Fargeteknologien erstatter tradisjonelle åpne fargekasser med digitale fargeenheter med lavt vrimoment og inline-pumper. Enhetene kontrolleres og manøvreres digitalt. Digi Rail skal i følge Goss både redusere makulaturmangden og øke trykkvaliteten.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: