Goss Digi Rail tilgjengelig for rotasjon

Goss’ digitale fargeteknologi er nå tilgjengelig for rotasjonspresser. Digi Rail kan også tilpasses til enkelte av Goss’ eldre presser, og finnes som ekstrautstyr til de nye pressemodellene Goss M-600 og Sunday. Fargeteknologien erstatter tradisjonelle åpne fargekasser med digitale fargeenheter med lavt vrimoment og inline-pumper. Enhetene kontrolleres og manøvreres digitalt. Digi Rail skal i følge Goss både redusere makulaturmangden og øke trykkvaliteten.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: