Glad DVD-vinner fra Grafiske Dager!

Arctic Paper har evaluert sin deltakelse på Grafiske Dager og melder om godt resultat! Det var stor interesse på standen i Oslo Kongressenter 15-16 oktober. Alle våre gjester mente standen vår visuelt sett var svært bra og dessuten at den var informativ. – Vår rådgiver Erik Bakkelund gjorde en kjempejobb i sine forberedelser til messen. Vi synes det var utrolig spennende å møte både kunder og konkurrenter, og den digitale utviklingen vi kunne se på Grafiske Dager bekrefter at vi må tilpasse hele vårt sortiment for denne fremtiden, sier Leif-Arne Karlsen, administrerende direktør i Arctic Paper. Alle som besøkte Arctic Paper på messen deltok i trekningen av en avansert dvd-spiller. Trekningen er nå foretatt, og den heldige vinneren ble Rune Johansen fra NR1 Ark Trykk på Mysen. På vedlagte Bildet viser en blid Rune, i det han mottok premien.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *