Åpne standarder fra Quark

Quark melder at de har endret sitt publiseringssystem fra grunnen, slik at det nå bygger på åpne standarder og følgelig er helt plattformuavhengig. Kjernen i systemet er basert på rammeverket Java Spring. QPS7 har støtte for både QuarkXpress7 og Quark Copy Desk 7, og kan også håndtere tekst direkte fra en nettleser med forhåndsvisning direkte på siden. Systemet har videre støtte for eksport av xml og pdf samt både fullskala- og miniatyrvisning. Det er også lagt inn støtte for automatisering av funksjoner via script på serveren.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: