Åpne standarder fra Quark

Quark melder at de har endret sitt publiseringssystem fra grunnen, slik at det nå bygger på åpne standarder og følgelig er helt plattformuavhengig. Kjernen i systemet er basert på rammeverket Java Spring. QPS7 har støtte for både QuarkXpress7 og Quark Copy Desk 7, og kan også håndtere tekst direkte fra en nettleser med forhåndsvisning direkte på siden. Systemet har videre støtte for eksport av xml og pdf samt både fullskala- og miniatyrvisning. Det er også lagt inn støtte for automatisering av funksjoner via script på serveren.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: