Ricoh Norge med eget team for produksjonsmiljøer

Ricoh Norge AS har etablert et eget team som skal bistå produksjonsmiljøer innenfor utskrift og grafisk produksjon, forteller markedsdirektør i Ricoh Norge AS, Svein Liebig-Larsen. – De siste årene har Ricoh forberedt seg på å gå inn i produksjonsmiljøene. Ricoh Norge kan nå både definere, bygge, implementere og supportere produksjonsløsninger. Ricohs egne løsninger, og samarbeidspartnere som Kodak, EFI og IBM, gjør at det nye teamet møter produksjons- og publiseringsmiljøenes krav og behov, sier han. Forståelsen av markedet og de kravene disse miljøene har, samt kunnskapen om å sette sammen helhetlige løsninger skal være det nye teamets hovedfokus. – Vi har stor tro på denne satsingen, sier Svein Liebig-Larsen som dessuten lover nye spennende løsninger fra årsskiftet: – Dette er løsninger som vil styrke Ricoh ytterligere i høyvolumssegmentene, avslutter han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: