Ricoh Norge med eget team for produksjonsmiljøer

Ricoh Norge AS har etablert et eget team som skal bistå produksjonsmiljøer innenfor utskrift og grafisk produksjon, forteller markedsdirektør i Ricoh Norge AS, Svein Liebig-Larsen. – De siste årene har Ricoh forberedt seg på å gå inn i produksjonsmiljøene. Ricoh Norge kan nå både definere, bygge, implementere og supportere produksjonsløsninger. Ricohs egne løsninger, og samarbeidspartnere som Kodak, EFI og IBM, gjør at det nye teamet møter produksjons- og publiseringsmiljøenes krav og behov, sier han. Forståelsen av markedet og de kravene disse miljøene har, samt kunnskapen om å sette sammen helhetlige løsninger skal være det nye teamets hovedfokus. – Vi har stor tro på denne satsingen, sier Svein Liebig-Larsen som dessuten lover nye spennende løsninger fra årsskiftet: – Dette er løsninger som vil styrke Ricoh ytterligere i høyvolumssegmentene, avslutter han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: