Ricoh Norge med eget team for produksjonsmiljøer

Ricoh Norge AS har etablert et eget team som skal bistå produksjonsmiljøer innenfor utskrift og grafisk produksjon, forteller markedsdirektør i Ricoh Norge AS, Svein Liebig-Larsen. – De siste årene har Ricoh forberedt seg på å gå inn i produksjonsmiljøene. Ricoh Norge kan nå både definere, bygge, implementere og supportere produksjonsløsninger. Ricohs egne løsninger, og samarbeidspartnere som Kodak, EFI og IBM, gjør at det nye teamet møter produksjons- og publiseringsmiljøenes krav og behov, sier han. Forståelsen av markedet og de kravene disse miljøene har, samt kunnskapen om å sette sammen helhetlige løsninger skal være det nye teamets hovedfokus. – Vi har stor tro på denne satsingen, sier Svein Liebig-Larsen som dessuten lover nye spennende løsninger fra årsskiftet: – Dette er løsninger som vil styrke Ricoh ytterligere i høyvolumssegmentene, avslutter han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *