Raskere skjermkalibrering

Datacolor lanserer flere produkter som benytter selskapets skjermkalibreringverktøy Spyder3. Dette er 37 prosent mindre enn forgjengeren Spyder2, og har 29 prosent kortere kalibreringstid. Det nye produktet inkluderer programvareserien Spyder3Elite studio, som gjør det mulig å kalibrere flere skjermer til samme mål, justere farge- og s/v-kurver for profiler, ikke bare for individuelle bilder. Spyder3 Elite kjører både under Mac og Windows, og har en engelsk prislapp på 179 pund. Spyder3 Studio inneholder et voksende utvalg redskaper for fargehåndtering, der Spyder3 Elite kombineres med verktøy for trykkprofilering. I pakken inngår Datacolor 1005 spektrocolormeter og en fargekalibreringsplate.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: