To nye skjærebord fra Kongsberg

EskoArtworks melder at Kongsberg skjærebord nå er tilgjengelig i to nye og større modeller. Kongsberg i-XE32 og Kongsberg i-XE54 har et arbeidsområde på henholdsvis 1300 x 1620 mm og 1600 x 3050 mm. Bordene er utviklet for etterbehandling av digitale utskrifter, fleksible materialer som selvheftende vinyl og tekstiler. De kan også skjære mer rigide materialer som kartong og tynn wellpapp. Kongsberg i-XE-serien for automatisert digital etterbehandling er basert på teknologi fra Kongsberg i-XL. Begge maskinene har støtte for Mikkelsen Graphic Enginerings (MGEs) I-Cut Vision System som kontrollerer og korrigerer alle grafiske elementer for hvert ark. Et integrert kamera og programvaren i MGEs I-Cut Vision Pro leser registreringsmerkene som er plassert med ai-cut, en «plug-in» til Illustrator. I-XE-serien er også utstyrt med et nytt verktøysystem med to konfigurerbare verktøyposisjoner med hurtigkoblinger, og kan utstyres med et konverteringssystem og MGEs arkmatingssystem.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: