To nye skjærebord fra Kongsberg

PUBLISERT: 4 desember 2007
OPPDATERT: 4 desember

EskoArtworks melder at Kongsberg skjærebord nå er tilgjengelig i to nye og større modeller. Kongsberg i-XE32 og Kongsberg i-XE54 har et arbeidsområde på henholdsvis 1300 x 1620 mm og 1600 x 3050 mm. Bordene er utviklet for etterbehandling av digitale utskrifter, fleksible materialer som selvheftende vinyl og tekstiler. De kan også skjære mer rigide materialer som kartong og tynn wellpapp. Kongsberg i-XE-serien for automatisert digital etterbehandling er basert på teknologi fra Kongsberg i-XL. Begge maskinene har støtte for Mikkelsen Graphic Enginerings (MGEs) I-Cut Vision System som kontrollerer og korrigerer alle grafiske elementer for hvert ark. Et integrert kamera og programvaren i MGEs I-Cut Vision Pro leser registreringsmerkene som er plassert med ai-cut, en «plug-in» til Illustrator. I-XE-serien er også utstyrt med et nytt verktøysystem med to konfigurerbare verktøyposisjoner med hurtigkoblinger, og kan utstyres med et konverteringssystem og MGEs arkmatingssystem.

Les videre

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

Direct Color Systems viser LED-printere på Fespa

Direct Color Systems vil demonstrere sine LED-skrivere på Fespa. UV-44 DTS flatbed ble utgitt i fjor og er en allsidig mellomformatskriver.
directcolors_led_printere

Robotene kommer!

Ålgård Offset AS og Printagon Graphics AB fortsetter robotiseringen.
– Vi fortsetter robotiseringen både i Norge og i Sverige og har nå installert robot nr. 11 i rekken på få år, heter det i en pressemelding fra Ålgård Offset.
aalgard_roboter

Siste nytt

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

Landets kanskje viktigste trykkeri er modernisert

Universitet i Oslo (UiO), med over 27 000 studenter og 6 600 ansatte, rommer ikke bare en institusjon for læring – men også et avgjørende trykkeri. Det lille, men betydningsfulle, og svært effektive Grafisk senter har i samarbeid med Canon gjennomført en omfattende moderniseringsprosess med fokus på kvalitet, bærekraft og effektivitet.
Trykkeriet UiO-kopi