Sinapse utvider støtten til sine simulatorer

Sinapse treningssimulatorer finnes nå tilgjengelig for flere av Goss avispresser. Den første versjonen ble vist på Ifra i Wien og den komplette serien av simulatorer vil bli vist på Drupa neste år. Konsollet kan benyttes både som trening og i virkelig produksjon, samt for simulatorbasert trening. Fordelen med konsollet er at brukeren kan få direktekontakt og teste ut produksjonen i en presseinstallasjon. Når pressen senere tas i bruk kan konsollet fremdeles benyttes i simulatormodus når det ikke benyttes i produksjon. Dermed kan man trene og videreutdanne trykkerne uten å måtte kjøpe en ekstra enhet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: