Xerox med full hastighet ved tykt papir

Xerox har lansert Docucolor 7000AP, en digitaltrykkløsning med tre ulike basisvalg. I modus for «all-vekt» produserer den med 70 spm uavhengig av gramvekt og papirtype, og gir resultater av matt utseende. I enkelvekts-innstilling varierer hastigheten ut fra papirtykkelsen, og resultatet får en blank overflate. I modus for blandet materiale kan man ifølge Xerox optimaliseres ytelsen for unike jobber med kombinasjoner av ulike papirtyper, hentet fra ulike papirmagasiner. Maskinen er utseendemessig identisk med DC 8000AP, som har høyere hastighet. Docucolor 7000AP håndterer konvensjonelle materialer som etiketter, visittkort samt polyester og andre syntetiske materialer. Maksimal oppløsning er 2400 x 2400 dpi og den leveres med Xerox Free Flow Print Server 6.0, Xerox EX Color Server med EFI Fiery eller Creos fargeserver Xerox CX.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: