Xerox med full hastighet ved tykt papir

Xerox har lansert Docucolor 7000AP, en digitaltrykkløsning med tre ulike basisvalg. I modus for «all-vekt» produserer den med 70 spm uavhengig av gramvekt og papirtype, og gir resultater av matt utseende. I enkelvekts-innstilling varierer hastigheten ut fra papirtykkelsen, og resultatet får en blank overflate. I modus for blandet materiale kan man ifølge Xerox optimaliseres ytelsen for unike jobber med kombinasjoner av ulike papirtyper, hentet fra ulike papirmagasiner. Maskinen er utseendemessig identisk med DC 8000AP, som har høyere hastighet. Docucolor 7000AP håndterer konvensjonelle materialer som etiketter, visittkort samt polyester og andre syntetiske materialer. Maksimal oppløsning er 2400 x 2400 dpi og den leveres med Xerox Free Flow Print Server 6.0, Xerox EX Color Server med EFI Fiery eller Creos fargeserver Xerox CX.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: