Rapport om redaksjonelle systemer

Nettstedet The IT Enquirer har utarbeidet en 40-siders rapport som sammenligner de redaksjonelle systemene QPS7, Smart Connection Enterprise og Softcare K4. Rapporten konsentrerer seg i første rekke om produktivitet, brukervennlighet, administrasjon og effektivitet. Hensikten med rapporten er å klargjøre hvordan de tre ulike systemene vil fungere i ulike redaksjonelle miljøer, samt i hvilken grad de fungerer sammen med tredjepartsprodukter. Resultatet viser at Smart Connection Enterprise, som bygger på åpen kildekode, integrerer best med Adobe Indesign og Incopy og er lettest å ta i bruk uten trening. K4 er relativt likt Smart Connection Enterprise, men er ifølge rapporten noe tyngre å sette opp og vedlikeholde, samtidig som den bygger på en patentbeskyttet database.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: