Rapport om redaksjonelle systemer

Nettstedet The IT Enquirer har utarbeidet en 40-siders rapport som sammenligner de redaksjonelle systemene QPS7, Smart Connection Enterprise og Softcare K4. Rapporten konsentrerer seg i første rekke om produktivitet, brukervennlighet, administrasjon og effektivitet. Hensikten med rapporten er å klargjøre hvordan de tre ulike systemene vil fungere i ulike redaksjonelle miljøer, samt i hvilken grad de fungerer sammen med tredjepartsprodukter. Resultatet viser at Smart Connection Enterprise, som bygger på åpen kildekode, integrerer best med Adobe Indesign og Incopy og er lettest å ta i bruk uten trening. K4 er relativt likt Smart Connection Enterprise, men er ifølge rapporten noe tyngre å sette opp og vedlikeholde, samtidig som den bygger på en patentbeskyttet database.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: