Screen lanserer Truepress-system

Screen har lansert en dupleks blekkskriver rettet mot fullfarge print-on-demand-jobber og oppdrag med variable data. Løsningen bygger på Screens Truepress Jet520 og skriver ut 64 meter i minuttet med 720 dpi oppløsning på papir i formater opptil 250 millimeter bredde. Skriveren benytter et Truepress Jet520-skriverhode som kan endres fra å ha en maksimalbredde på 250 millimeter til å skrive ut dupleks i formatet 520 millimeter. To av hodene kan benyttes til å gjøre maskinen til dobbeltproduserende dupleks, som betyr at den skriver ut 520 millimeter bredde i dupleks, eller 840 A4-ark i minuttet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: