Screen lanserer Truepress-system

Screen har lansert en dupleks blekkskriver rettet mot fullfarge print-on-demand-jobber og oppdrag med variable data. Løsningen bygger på Screens Truepress Jet520 og skriver ut 64 meter i minuttet med 720 dpi oppløsning på papir i formater opptil 250 millimeter bredde. Skriveren benytter et Truepress Jet520-skriverhode som kan endres fra å ha en maksimalbredde på 250 millimeter til å skrive ut dupleks i formatet 520 millimeter. To av hodene kan benyttes til å gjøre maskinen til dobbeltproduserende dupleks, som betyr at den skriver ut 520 millimeter bredde i dupleks, eller 840 A4-ark i minuttet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: