Screen lanserer Truepress-system

Screen har lansert en dupleks blekkskriver rettet mot fullfarge print-on-demand-jobber og oppdrag med variable data. Løsningen bygger på Screens Truepress Jet520 og skriver ut 64 meter i minuttet med 720 dpi oppløsning på papir i formater opptil 250 millimeter bredde. Skriveren benytter et Truepress Jet520-skriverhode som kan endres fra å ha en maksimalbredde på 250 millimeter til å skrive ut dupleks i formatet 520 millimeter. To av hodene kan benyttes til å gjøre maskinen til dobbeltproduserende dupleks, som betyr at den skriver ut 520 millimeter bredde i dupleks, eller 840 A4-ark i minuttet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: