Godt nytt år alle sammen!

Vi benytter også anledningen til å takke for den stimulerende og konstruktive kontakten vi har hatt i året som gikk – med enkeltmennesker, bedrifter, organisasjoner og leverandører. Vi gleder oss til fortsatt godt samarbeid i 2008! Vennlig hilsen alle oss i AGI Norsk Grafisk Tidsskrift. Marit Helene Gullien, Lars Erik Bratli, Peter Ollén og Egil Smalberget.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: