OKI med ny A3+

OKI har lansert en ny A3+ fargelaserskriver for kontormarkedet og mindre utskriftsjobber. Maskinen, med betegnelsen C9650, håndterer papirtykkelser opptil 300 gram per kvadratmeter og kan skrive ut bannere med lengde opptil 1,2 meter. Den maksimale utskriftshastigheten er 40 spm og C9650 håndterer tosidig både i A3- og A4-format. OKI hevder at deres HD-toner gjengir større detaljnivå, større fargedybde og densitet med en skinnende overflate. OKIs produkt- og markedssjef mener at maskinen skal åpne opp for kommersielle trykkere på jakt etter en løsning for korte on-demand-jobber. C9650 er utstyrt med OKIs Graphic Pro fargehåndteringssystem, og brukerne kan laste ned fargeprofiler til maskinens harddisk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: