OKI med ny A3+

OKI har lansert en ny A3+ fargelaserskriver for kontormarkedet og mindre utskriftsjobber. Maskinen, med betegnelsen C9650, håndterer papirtykkelser opptil 300 gram per kvadratmeter og kan skrive ut bannere med lengde opptil 1,2 meter. Den maksimale utskriftshastigheten er 40 spm og C9650 håndterer tosidig både i A3- og A4-format. OKI hevder at deres HD-toner gjengir større detaljnivå, større fargedybde og densitet med en skinnende overflate. OKIs produkt- og markedssjef mener at maskinen skal åpne opp for kommersielle trykkere på jakt etter en løsning for korte on-demand-jobber. C9650 er utstyrt med OKIs Graphic Pro fargehåndteringssystem, og brukerne kan laste ned fargeprofiler til maskinens harddisk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: