Mer enn 1200 A4-sider i minuttet

På Drupa i mai blir det garantert vist digitaltrykkmaskiner som kjører raskere enn noen sinne. Xerox har tjuvstartet visningen, og viste i dag sin hittil raskeste rullmatemaskin for sort/hvitt. Over 1200 tosidige A4-trykk i minuttet sier vel det meste. Xerox opplyser at deres nye Xerox 650/1300 skal hjelpe kundene med å produsere bøker, manualer og markedsmateriale, og at den retter seg mot servicebyråer, datasentre og kommersielle trykkerier. Karakteristisk for maskinen er at den bruker ”flash-fusing” teknologi. Det betyr at man unngår fysisk kontakt med papiret, og det brukes verken varme eller trykk. Slik bevares riktig fuktighetsnivå og risikoen for papirkrymping reduseres. Det hevdes også at teknologien gjør det mulig å bruke et bredere spekter av materialer enn hos konkurrerende systemer. Xerox 650/1300 bruker tørr toner og trykker med en oppløsning på 1200 x 600 dpi. Ny høyhastighetsteknologi og en strømlinjeformet arbeidsflyt skal sørge for høy produktivitet. – Markedet for sort trykk fortsetter å være en solid inntektskilde for våre kunder. Xerox innovasjon når det gjelder rullmatede digitale trykkmaskiner bidrar til å gi kundene ytterligere vekstpotensial, sier Runar Evjen i Xerox. Xerox 650/1300 er en av flere nyheter som Xerox presenterer på sin over 3000 kvadratmeter store stand på Drupa. Der loves det også en rekke andre spennende nyheter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *