E-papir med rekordmange farger

LG Philips LCD viser frem et såkalt elektronisk papir, i stand til å gjengi 16,7 millioner fargenyanser. Papiret, som ble vist på CES-messen i Las Vegas, er i A4-format og har en oppløsning på 1280 x 800 punkter, noe som er den høyeste oppløsningen for denne papirtypen. Papiret, eller skjermen om du vil, er en videreutvikling av en skjerm som ble vist i fjor. Da hadde den kun 4096 fargenyanser, men økningen har LG Philips oppnådd ved å øke antallet gråtoner. Den er bygget opp av plastsubstrat og metallfolie, noe som ifølge produsenten gjør den tynn (300 mikrometer) og fleksibel. Det nye e-papiret fra LG Philips LCD skal også være energieffektivt og kun behøve strøm når bildene endres.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: