Nye proff-epler

Apple lanserte nye datamaskiner i sine serier av servere og proffdatamaskiner på messen CES i Las Vegas i januar. Løsningene er utstyrt med Intels nyeste 64-bitsprosessorer og muligheter for å knytte til åtte skjermer, hver på 30 tommer. Prosessoren har hatt kodenavnet Harpertown og har nå fått det offisielle navnet Quad-Core Intel Xeon 5400. Hver av Apples Pro-datamaskiner er utstyrt med to slike prosessorer, med ytelse fra 2,8 og 3,2 gigahertz og L2-cash på 12 megabyte. Internminnet kan bygges ut til 32 gigabyte

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: