Hammilroad med filstøtte for Esko Flex

Hamilroad Software, som utvikler førtrykksprodukter som skjermprøvetrykk og Tiff-baserte ripper, tilbyr nå også støtte for Esko Flex Rip / LEN-filer i Firstproof v5.0. Oppdateringen innebærer også utvidede fargehåndteringsmuligheter. Programvaren er tilgjengelig for Mac OS 9 og Mac OS X samt for Windows NT, 2000, XP og Vista. Blant funksjonene finnes også verktøy for fargeseparasjon, sideorientering, positiv/negativ bildebehandling, objektlinjering, rastrering, moiréhåndtering, myke toneoverganger og objektskalering.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: