Medievikar klart for oppdrag

Fredag 1. februar skiftet Opplæringssenterets vikartjeneste navn til Medievikar AS. Navneendringen er en direkte følge av at selskapet, etter etableringen i 2004, har etablert seg som leverandør av vikarer til bedrifter i alle deler av mediebransjen. – Det er naturlig at selskapet har et navn som uttrykker både hva selskapet faktisk er og hvem man tilbyr sine tjenester til, sier daglig leder Arild Rebnord. Siden oppstarten har selskapet formidlet vikarer til nærmere 50 forskjellige bedrifter i mediebransjen; aviser, forlag, grafiske bedrifter, reklame- og designbyråer, uke- og fagpresse samt til markedsavdelinger i flere av de største selskapene i Norge. I tillegg til å formidle vikarer, har også selskapet i den senere tid sett et økende behov for å bistå ved rekruttering av nye medarbeidere til mediebedrifter. Dette tilbudet vil bli forsterket ved at selskapet vil få tilført ytterligere ressurser. Medievikar AS vil fortsette å tilby vikarer med bakgrunn som mediegrafikere og grafiske designere, men vil i løpet av året også tilby vikarer med kompetanse innen prosjektledelse til sine kunder.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: