Medievikar klart for oppdrag

Fredag 1. februar skiftet Opplæringssenterets vikartjeneste navn til Medievikar AS. Navneendringen er en direkte følge av at selskapet, etter etableringen i 2004, har etablert seg som leverandør av vikarer til bedrifter i alle deler av mediebransjen. – Det er naturlig at selskapet har et navn som uttrykker både hva selskapet faktisk er og hvem man tilbyr sine tjenester til, sier daglig leder Arild Rebnord. Siden oppstarten har selskapet formidlet vikarer til nærmere 50 forskjellige bedrifter i mediebransjen; aviser, forlag, grafiske bedrifter, reklame- og designbyråer, uke- og fagpresse samt til markedsavdelinger i flere av de største selskapene i Norge. I tillegg til å formidle vikarer, har også selskapet i den senere tid sett et økende behov for å bistå ved rekruttering av nye medarbeidere til mediebedrifter. Dette tilbudet vil bli forsterket ved at selskapet vil få tilført ytterligere ressurser. Medievikar AS vil fortsette å tilby vikarer med bakgrunn som mediegrafikere og grafiske designere, men vil i løpet av året også tilby vikarer med kompetanse innen prosjektledelse til sine kunder.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: