Medievikar klart for oppdrag

PUBLISERT: 4 februar 2008
OPPDATERT: 21 mars

Fredag 1. februar skiftet Opplæringssenterets vikartjeneste navn til Medievikar AS. Navneendringen er en direkte følge av at selskapet, etter etableringen i 2004, har etablert seg som leverandør av vikarer til bedrifter i alle deler av mediebransjen. – Det er naturlig at selskapet har et navn som uttrykker både hva selskapet faktisk er og hvem man tilbyr sine tjenester til, sier daglig leder Arild Rebnord. Siden oppstarten har selskapet formidlet vikarer til nærmere 50 forskjellige bedrifter i mediebransjen; aviser, forlag, grafiske bedrifter, reklame- og designbyråer, uke- og fagpresse samt til markedsavdelinger i flere av de største selskapene i Norge. I tillegg til å formidle vikarer, har også selskapet i den senere tid sett et økende behov for å bistå ved rekruttering av nye medarbeidere til mediebedrifter. Dette tilbudet vil bli forsterket ved at selskapet vil få tilført ytterligere ressurser. Medievikar AS vil fortsette å tilby vikarer med bakgrunn som mediegrafikere og grafiske designere, men vil i løpet av året også tilby vikarer med kompetanse innen prosjektledelse til sine kunder.

Les videre

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

NIZE equipment blir Elitron-forhandler

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.
Elitron_NIZE_Equipment

Agfa og EFI innleder samarbeid: "En milepæl"

Det globale strategiske partnerskapet beskrives i en felles pressemelding som en milepæl innen inkjetbasert storformatprinting. I praksis betyr dette at Agfa integrerer EFIs rull-til-rull-system i sitt sortiment, og at EFI vil tilby Agfas hybridmaskiner med inkjetteknologi.
EFI-Agfa-2-1024x683

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag