Investeringslyst før Drupa

PUBLISERT: 5 februar 2008
OPPDATERT: 21 mars

MAN Roland Norge melder at de opplever stor investeringslyst i forkant av Drupa. Ikke mindre enn 50 trykkverk skal selskapet levere og installere i årets første halvår. Det blir et hektisk halvår for teknikerne hos MAN Roland. Selskapet har allerede skrevet avtaler om levering av 50 trykkverk i første halvår i år. Mange investerer i tifargemaskiner, i tillegg opplever de god ordreinngang også på ferdiggjøringssiden. En tydelig trend er at bransjen investerer for å redusere leveringstidene, noe som blant annet resulterer i økt interesse for maskiner med lakkverk og høy automatisering av maskinene. – Det er slutt på den tiden da maskiner og løsninger ble holdt skjult frem til Drupa messen åpner. Nå vet vi hva som vil bli vist flere måneder før messen åpner, og det ønsker vi også at kundene skal vite, slik at de i større grad kan planlegge besøket sitt. Dermed er det heller ingen fare forbundet med å investere nå. Tvert imot, de som bestiller før messen vet at de vil få utstyret levert og installert raskere enn den som bestiller under messen sier Svein Olsen.

Les videre

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1