Investeringslyst før Drupa

MAN Roland Norge melder at de opplever stor investeringslyst i forkant av Drupa. Ikke mindre enn 50 trykkverk skal selskapet levere og installere i årets første halvår. Det blir et hektisk halvår for teknikerne hos MAN Roland. Selskapet har allerede skrevet avtaler om levering av 50 trykkverk i første halvår i år. Mange investerer i tifargemaskiner, i tillegg opplever de god ordreinngang også på ferdiggjøringssiden. En tydelig trend er at bransjen investerer for å redusere leveringstidene, noe som blant annet resulterer i økt interesse for maskiner med lakkverk og høy automatisering av maskinene. – Det er slutt på den tiden da maskiner og løsninger ble holdt skjult frem til Drupa messen åpner. Nå vet vi hva som vil bli vist flere måneder før messen åpner, og det ønsker vi også at kundene skal vite, slik at de i større grad kan planlegge besøket sitt. Dermed er det heller ingen fare forbundet med å investere nå. Tvert imot, de som bestiller før messen vet at de vil få utstyret levert og installert raskere enn den som bestiller under messen sier Svein Olsen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: