Investeringslyst før Drupa

MAN Roland Norge melder at de opplever stor investeringslyst i forkant av Drupa. Ikke mindre enn 50 trykkverk skal selskapet levere og installere i årets første halvår. Det blir et hektisk halvår for teknikerne hos MAN Roland. Selskapet har allerede skrevet avtaler om levering av 50 trykkverk i første halvår i år. Mange investerer i tifargemaskiner, i tillegg opplever de god ordreinngang også på ferdiggjøringssiden. En tydelig trend er at bransjen investerer for å redusere leveringstidene, noe som blant annet resulterer i økt interesse for maskiner med lakkverk og høy automatisering av maskinene. – Det er slutt på den tiden da maskiner og løsninger ble holdt skjult frem til Drupa messen åpner. Nå vet vi hva som vil bli vist flere måneder før messen åpner, og det ønsker vi også at kundene skal vite, slik at de i større grad kan planlegge besøket sitt. Dermed er det heller ingen fare forbundet med å investere nå. Tvert imot, de som bestiller før messen vet at de vil få utstyret levert og installert raskere enn den som bestiller under messen sier Svein Olsen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: