Investeringslyst før Drupa

PUBLISERT: 5 februar 2008
OPPDATERT: 21 mars

MAN Roland Norge melder at de opplever stor investeringslyst i forkant av Drupa. Ikke mindre enn 50 trykkverk skal selskapet levere og installere i årets første halvår. Det blir et hektisk halvår for teknikerne hos MAN Roland. Selskapet har allerede skrevet avtaler om levering av 50 trykkverk i første halvår i år. Mange investerer i tifargemaskiner, i tillegg opplever de god ordreinngang også på ferdiggjøringssiden. En tydelig trend er at bransjen investerer for å redusere leveringstidene, noe som blant annet resulterer i økt interesse for maskiner med lakkverk og høy automatisering av maskinene. – Det er slutt på den tiden da maskiner og løsninger ble holdt skjult frem til Drupa messen åpner. Nå vet vi hva som vil bli vist flere måneder før messen åpner, og det ønsker vi også at kundene skal vite, slik at de i større grad kan planlegge besøket sitt. Dermed er det heller ingen fare forbundet med å investere nå. Tvert imot, de som bestiller før messen vet at de vil få utstyret levert og installert raskere enn den som bestiller under messen sier Svein Olsen.

Les videre

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

MBL: Lesertall viser fall for papiravisene

Ferske lesertall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at papiravisene har en samlet tilbakegang på 13 prosent det siste året. Nedgangen gjelder også magasiner.
newspaper-1595773_1280

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

Siste nytt

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

MBL: Lesertall viser fall for papiravisene

Ferske lesertall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at papiravisene har en samlet tilbakegang på 13 prosent det siste året. Nedgangen gjelder også magasiner.
newspaper-1595773_1280

Oppsummerer nytten av automatisering

Summa demonstrerer ikke bare én, men to arbeidsflytløsninger under Fespa. Dette for å vise kundene hvordan de kan effektivisere prosessene sine.
Summa-1024x768