Blekk fra HP reduserer smuss

HP har utviklet et sort blekk som skal redusere risikoen for sølete utskrifter. Det nye HP Vivera-pigmentet vil bli benyttet i visse blekkpatroner og er tilpasset utskrift av rapporter og reklamemateriell, og skal gi tilsvarende skarphet som laserutskrifter. Fordelen med blekket er at det skal være mindre følsomt for bruk av markeringstusj enn konvensjonelt blekk. Det nye blekket kan benyttes med skrivere som benytter blekkpatronene HP 336 til 339 og 350/350XL. Ifølge tester utført av HP skal det nye pigmentet være 13 prosent svartere enn tidligere HP-blekk, og også være sterkt arkivbestandig.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: