Fire skrivere fra Canon

Canon er klar med de to første modellene i sin nye S-serie med skrivere. Det er produksjonsmodellene Image Prograf ipf8000S og ipf9000S, beregnet på skilt- og plakatmarkedet, som nå er klare. De benytter åtte farger og kan produsere i 44 respektive 60 tommer med en hastighet på 37,4 kvadratmeter i timen, og med en produksjonskostnad som skal være 20 prosent lavere enn tidligere modeller. De er utstyrt med 80 GB harddisk og har en oppløsning på 2400 x 1200 ppt. Samtidig lanserer Canon tolvfargemaskiner for profesjonelle fotografer og kunstmarkedet. Image Prograf ipf8100 med 44 tommer og image Prograf ipf9100 med 60 tommer benytter Canons 12-farge pigmentblekksystem LUCIA. Skriverne oppgraderer Canons høykvalitets 12-fargeskrivere. Også disse har 2400 x 1200 ppt oppløsning og 80 GB harddisk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: