Heidelberg lanserer før Drupa

Heidelberg melder at en schön-wiederversjon av B1-flaggskipet XL 105 vil bli tilgjengelig for et par kunder allerede før Drupa. Lanseringen av trykkpressen XL 105 innebærer på ingen måte slutten for den fremgangsrike 102p-serien, som også videre vil være tilgjengelig for bruk hos kunder som ikke krever den høye produktiviteten som XL har. Lanseringen er et ledd i Heidelbergs strategi om ikke å vente til store messer for å vise produkter. Selskapet sier at produktutviklingen går for raskt til at man kan holde en lanseringssyklus på fire år, og de ønsker ikke at kundene skal vente med å investere. Dette ble også tydelig uttrykt av Heidelbergs administrerende direktør Bernhard Schreier under Heidelbergs årlige konferanse. Det vil ikke bli vist nye maskiner som ikke allerede er kjent under Drupa. Det vil heller ikke være rettferdig overfor kundene. Det blir ingen overraskelser.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: