Heidelberg lanserer før Drupa

Heidelberg melder at en schön-wiederversjon av B1-flaggskipet XL 105 vil bli tilgjengelig for et par kunder allerede før Drupa. Lanseringen av trykkpressen XL 105 innebærer på ingen måte slutten for den fremgangsrike 102p-serien, som også videre vil være tilgjengelig for bruk hos kunder som ikke krever den høye produktiviteten som XL har. Lanseringen er et ledd i Heidelbergs strategi om ikke å vente til store messer for å vise produkter. Selskapet sier at produktutviklingen går for raskt til at man kan holde en lanseringssyklus på fire år, og de ønsker ikke at kundene skal vente med å investere. Dette ble også tydelig uttrykt av Heidelbergs administrerende direktør Bernhard Schreier under Heidelbergs årlige konferanse. Det vil ikke bli vist nye maskiner som ikke allerede er kjent under Drupa. Det vil heller ikke være rettferdig overfor kundene. Det blir ingen overraskelser.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: