Rask platesetter for dagsaviser

Screen har utviklet en ny platesetter spesielt rettet mot produksjon av dagsaviser. Den nye platesetteren Platerite News 2000+ er i stand til å produsere 106 broadsheet-plater eller 49 panoramaplater i timen, noe som gjør den til den raskeste platesetteren i selskapets portefølje. Setteren er utstyrt med Screens nyeste termiske eksponeringsteknologi. Den leveres med fire ulike standardinstillinger for oppløsning, 1000 dpi, 1016 dpi, 1200 dpi og 1270 dpi, og den har støtte for Screens Spektra AM/FM-rastrering. Platerite News 2000+ benytter et 64-kanals eksponeringshode med laserdioder for plater fra 460 mm x 290 mm til 980 mm x 685 mm. Automatisert lading og mottak av plater med tanke på ubevoktet plateproduksjon inngår i standardkonfigurasjonen. Med støtte for Trueflow Rite News automatiserte arbeidsflyt passer den ogdt inn i dagsavisproduksjon. Screen opplyser at maskinen allerede er leveringsklar.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: