Rask platesetter for dagsaviser

PUBLISERT: 12 februar 2008
OPPDATERT: 12 februar

Screen har utviklet en ny platesetter spesielt rettet mot produksjon av dagsaviser. Den nye platesetteren Platerite News 2000+ er i stand til å produsere 106 broadsheet-plater eller 49 panoramaplater i timen, noe som gjør den til den raskeste platesetteren i selskapets portefølje. Setteren er utstyrt med Screens nyeste termiske eksponeringsteknologi. Den leveres med fire ulike standardinstillinger for oppløsning, 1000 dpi, 1016 dpi, 1200 dpi og 1270 dpi, og den har støtte for Screens Spektra AM/FM-rastrering. Platerite News 2000+ benytter et 64-kanals eksponeringshode med laserdioder for plater fra 460 mm x 290 mm til 980 mm x 685 mm. Automatisert lading og mottak av plater med tanke på ubevoktet plateproduksjon inngår i standardkonfigurasjonen. Med støtte for Trueflow Rite News automatiserte arbeidsflyt passer den ogdt inn i dagsavisproduksjon. Screen opplyser at maskinen allerede er leveringsklar.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik