Screen velger Schneidler for Truepress Jet2500UV

Som ledd I selskapets strategi for å utvide forretningsområdet Print on Demand kunngjør Screen i dag at de har utpekt Schneidler Grafiska AB til distributør av selskapets storformat inkjetmaskiner I Norge, Sverige, Danmark og Finland. – Schneidler Grafiska er et verdifullt tilskudd til vårt europeiske distribusjonsnettverk, sier Frans Kops, Screens salgssjef for Nord-Europa. Screen vil ha premiére på sin Truepress Jet2500UV på årets Fespa. Truepress Jet2500UV er en storformat flatbed og rullmatet inkjetskriver som skriver på både rigide og fleksible materialer. – Vi har arbeidet med Screen i mange år og ser frem til å få Truepress Jet 2500 and 650 inn som viktige deler av vårt sortiment, sier Kenth Quartino, Business Area Manager, Schneidler Grafiska AB.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *