Xchange oppdateres

Xchange International har lansert to oppdateringer for sine programvarepakker Batch Output og MBC4. Batch Output automatiserer utskytningen av ulike formater som pdf, Postscript, eps og Indesign. Nye funksjoner i versjon 3.0 er blant annet kompatibilitet med Mac Os 10.5 Leopard og mulighet for å eksportere til jpeg- og eps-filer samt mulighet for overskriving av filer med identisk navn. Strekkodeverktøyet MBC4 finnes nå tilgjengelig for Intel-macer. Programvaren produserer strekkoder som eps-filer for bruk i Quark Xpress, Photoshop, Freehand og Illustrator. Oppdateringen innebærer støtte for flere strekkodeformater og spesialfunksjoner til EAN/UCC 128-koder.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: