Utvidede funksjoner i Pitstop og Neo

PUBLISERT: 18 februar 2008
OPPDATERT: 18 februar

Enfocus er ute med oppdateringer til produktene Pitstop Server, Pitstop Professional og Neo. Pitstop Professional er nå klar i versjon 7.5 og inneholder forbedringer for operativsystemuavhengige fargekonverteringer gjennom Adobe CMS og Little CMS. Selskapet beholder bakoverkompatibilitet ved at de tilbyr fargekonvertering gjennom operativsystemspesifikt CMS som et alternativ. Tanken er at man skal kunne bruke samme konverteringsmotor gjennom hele arbeidsflyten. Den nye versjonen er også kompatibel med den nye standarden pdf/x-4, og inneholder en ferdig pdf-profil for denne. Enfocus Pitstop Server 4.1 som blir sluppet nå i begynnelsen av året, har et omarbeidet grensesnitt som ifølge selskapet skal være lettere og mer intuitivt å bruke. Det skal blant annet være lettere å endre prioritet og aktivere og deaktivere mapper. Aktiviteten blant utførte jobber lagres og kan eksporteres i xml-format. Den nye serverbaserte prosessfunksjonen sørger for at brukere kan prosessere jobber uten å åpne Pitstop Servers grensesnitt. Enfocus støtter flere prosessorer under Windows Vista samt flere sikkerhetsfunksjoner og utvidede e-postfunksjoner. Det frittstående pdf-redigeringsprogrammet Neo har også fått en ansiktsløftning. Oppdateringen innebærer at programmet nå er kompatibelt med Pitstop Professional 7 som gir støtte for preflighting og oppakking av Certified PDF-informasjon generert av Pitstop Professional 7-kompatible produkter. Neo 1.2 meddeler også når fargenivåene overstiger et visst nivå og informerer om problemer med overtrykk og transparens. Oppdateringen forbedrer i tillegg tekstredigeringsmulighetene i programmet.

Les videre

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

End-to-end-løsninger er avgjørende, ikke trykketeknikken

Med fire svært automatiserte, industrielle produksjonslinjer, integrert i en Connex-arbeidsflyt, vil Muller Martini imponere kundene på årets Drupa.
PI-2399-Bruno-Muller_2

Kunstig intelligens vil være avgjørende for bedriftenes overlevelse

I den kommende tiden skal vi se nærmere på hvordan kunstig intelligens (AI) implementeres i allerede eksisterende grafiske løsninger. Hva den kan, hvilke behov den fyller og hvilke muligheter og utfordringer dette åpner for på sikt.
Heidelberg-AI

Epson lanserer inngangsmodell for DTG med hvitt blekk

Epson lanserer en DTG-printer på inngangsnivå med hvitt blekk for mørke stoffer. Utgivelsen er for å møte den sterkt økende etterspørselen.
F1000_2

Siste nytt

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

Landets kanskje viktigste trykkeri er modernisert

Universitet i Oslo (UiO), med over 27 000 studenter og 6 600 ansatte, rommer ikke bare en institusjon for læring – men også et avgjørende trykkeri. Det lille, men betydningsfulle, og svært effektive Grafisk senter har i samarbeid med Canon gjennomført en omfattende moderniseringsprosess med fokus på kvalitet, bærekraft og effektivitet.
Trykkeriet UiO-kopi