Utvidede funksjoner i Pitstop og Neo

Enfocus er ute med oppdateringer til produktene Pitstop Server, Pitstop Professional og Neo. Pitstop Professional er nå klar i versjon 7.5 og inneholder forbedringer for operativsystemuavhengige fargekonverteringer gjennom Adobe CMS og Little CMS. Selskapet beholder bakoverkompatibilitet ved at de tilbyr fargekonvertering gjennom operativsystemspesifikt CMS som et alternativ. Tanken er at man skal kunne bruke samme konverteringsmotor gjennom hele arbeidsflyten. Den nye versjonen er også kompatibel med den nye standarden pdf/x-4, og inneholder en ferdig pdf-profil for denne. Enfocus Pitstop Server 4.1 som blir sluppet nå i begynnelsen av året, har et omarbeidet grensesnitt som ifølge selskapet skal være lettere og mer intuitivt å bruke. Det skal blant annet være lettere å endre prioritet og aktivere og deaktivere mapper. Aktiviteten blant utførte jobber lagres og kan eksporteres i xml-format. Den nye serverbaserte prosessfunksjonen sørger for at brukere kan prosessere jobber uten å åpne Pitstop Servers grensesnitt. Enfocus støtter flere prosessorer under Windows Vista samt flere sikkerhetsfunksjoner og utvidede e-postfunksjoner. Det frittstående pdf-redigeringsprogrammet Neo har også fått en ansiktsløftning. Oppdateringen innebærer at programmet nå er kompatibelt med Pitstop Professional 7 som gir støtte for preflighting og oppakking av Certified PDF-informasjon generert av Pitstop Professional 7-kompatible produkter. Neo 1.2 meddeler også når fargenivåene overstiger et visst nivå og informerer om problemer med overtrykk og transparens. Oppdateringen forbedrer i tillegg tekstredigeringsmulighetene i programmet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: