Utvidede funksjoner i Pitstop og Neo

Enfocus er ute med oppdateringer til produktene Pitstop Server, Pitstop Professional og Neo. Pitstop Professional er nå klar i versjon 7.5 og inneholder forbedringer for operativsystemuavhengige fargekonverteringer gjennom Adobe CMS og Little CMS. Selskapet beholder bakoverkompatibilitet ved at de tilbyr fargekonvertering gjennom operativsystemspesifikt CMS som et alternativ. Tanken er at man skal kunne bruke samme konverteringsmotor gjennom hele arbeidsflyten. Den nye versjonen er også kompatibel med den nye standarden pdf/x-4, og inneholder en ferdig pdf-profil for denne. Enfocus Pitstop Server 4.1 som blir sluppet nå i begynnelsen av året, har et omarbeidet grensesnitt som ifølge selskapet skal være lettere og mer intuitivt å bruke. Det skal blant annet være lettere å endre prioritet og aktivere og deaktivere mapper. Aktiviteten blant utførte jobber lagres og kan eksporteres i xml-format. Den nye serverbaserte prosessfunksjonen sørger for at brukere kan prosessere jobber uten å åpne Pitstop Servers grensesnitt. Enfocus støtter flere prosessorer under Windows Vista samt flere sikkerhetsfunksjoner og utvidede e-postfunksjoner. Det frittstående pdf-redigeringsprogrammet Neo har også fått en ansiktsløftning. Oppdateringen innebærer at programmet nå er kompatibelt med Pitstop Professional 7 som gir støtte for preflighting og oppakking av Certified PDF-informasjon generert av Pitstop Professional 7-kompatible produkter. Neo 1.2 meddeler også når fargenivåene overstiger et visst nivå og informerer om problemer med overtrykk og transparens. Oppdateringen forbedrer i tillegg tekstredigeringsmulighetene i programmet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: