Automatisert etterbehandling for digitaltrykk

Duplo og Ultimate har inngått et samarbeid for å utvikle et automatisert system der utskytningsprogrammet fra Ultimate genererer en strekkode. Duplo DC-645, som leveres med en strekkodeleser, avleser koden og automatiserer deretter produksjonen. Ulitmates Impostrip kan med strekkodetillegget plassere strekkoden på et trykt ark som så kan registreres av Duplo-maskinens leser. Gjennom informasjonen i strekkoden justeres DC-645 automatisk til korrekt posisjon. Maskinen er i stand til å huske opptil 80 parallelle jobber og arbeider med en hastighet på opptil 26 ark i minuttet. Utstyret vises sammen med en integrert løsning fra HP i Duplos stand på PMA-08 i Las Vegas.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: