Rimelig proffskjerm

Lacie ønsker seg en posisjon i lavprissegmentet for skjermer, og har lansert en modell som kombinerer stor bildeflate med maskinvarekalibrering for under 10 000 kroner. Skjermen har en S-PVA-panel som klarer 95 prosent av fargerommet Adobe RGB og 99,7 prosent av ISO Coated. Lacie 324 har en maksimal lysstyrke på 400 candela per kvadratmeter, som anses som svært bra. Kontrasten ligger på 1000:1 og gjennom 10-bits gammakalibrering skal skjermen gjengi gode forløpninger og overganger. Inngangene HDMI, DVI og VGA kan håndtere kilder med oppløsning opptil Full HD 1080p. Lacie 324 har i tillegg bilde-i-bilde-funksjon som kan vise opptil fire kilder samtidig. Som tilleggsutstyr kan man få kalibreringsverktøyet Lacie Blue Eye. Verdt å merke seg er det også at den er utstyrt med en innebygd usb-hub med tre utganger samt lydutgang. – Funksjonene i LaCie 324 imøtekommer i hovedsak behovene til kreative yrkesutøvere som arbeider med stillbilder, grafisk design, fotografi og publisering, såvel som video- og spillutvikling, sier Daniel Mayer, enhetssjef hos LaCie Color Business.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: