Rimelig proffskjerm

Lacie ønsker seg en posisjon i lavprissegmentet for skjermer, og har lansert en modell som kombinerer stor bildeflate med maskinvarekalibrering for under 10 000 kroner. Skjermen har en S-PVA-panel som klarer 95 prosent av fargerommet Adobe RGB og 99,7 prosent av ISO Coated. Lacie 324 har en maksimal lysstyrke på 400 candela per kvadratmeter, som anses som svært bra. Kontrasten ligger på 1000:1 og gjennom 10-bits gammakalibrering skal skjermen gjengi gode forløpninger og overganger. Inngangene HDMI, DVI og VGA kan håndtere kilder med oppløsning opptil Full HD 1080p. Lacie 324 har i tillegg bilde-i-bilde-funksjon som kan vise opptil fire kilder samtidig. Som tilleggsutstyr kan man få kalibreringsverktøyet Lacie Blue Eye. Verdt å merke seg er det også at den er utstyrt med en innebygd usb-hub med tre utganger samt lydutgang. – Funksjonene i LaCie 324 imøtekommer i hovedsak behovene til kreative yrkesutøvere som arbeider med stillbilder, grafisk design, fotografi og publisering, såvel som video- og spillutvikling, sier Daniel Mayer, enhetssjef hos LaCie Color Business.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: