Flow skal gi flyt

PUBLISERT: 26 februar 2008
OPPDATERT: 26 februar

Grid Iron presenterer en ny programvare for digital innholdshåndtering rettet mot profesjonelle utøvere innenfor grafisk design, web og video. Flow, som programvaren heter, sporer designprosessen hele veien fra idé til sluttresultat, og håndterer tilgang og program for kompleks arbeidsflyt. Produktet ble første gang vist under Macworld i San Francisco. Flow benytter et system for å følge kommandoer for import/eksport og lagre prosjekter. Programmet forstår de fleste ulike filformater for profesjonell programvare og holder orden på relasjoner mellom bilder, filmer, lyd, skriftsnitt, plug-ins og fargepaletter på lokale, nettverks- og flyttbare disker. Gjennom lagring av utførte aktiviteter bygger Flow et kart over arbeidsflyten for hvert prosjekt, som viser hvilke filer som benyttes og hvordan de er tilkoblet hverandre. Dessuten finnes en innebygd kalender som holder orden på tidsforbruket for prosjekter i opptil ett år. Grid Iron inneholder også et såkalt Software Developer Kit for utvikling av spesialtilpassede løsninger.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Siste nytt

Styrker seg med mer effektiv arkpresse

ETN Grafisk har en stor produksjon av personaliserte trykksaker til begravelser. Et oppdrag som krever en stabil og pålitelig maskinpark. Nylig byttet trykkeriet i Skien ut en av sine tre Ricoh-linjer med den nye Pro C9500-modellen som ble sluppet i fjor høst.
ETN Ricoh 3

Canon på Drupa: "En arena for å stake ut en ny kurs"

Canon Norge kommer til å ha ansatte på stedet under alle messedager. Sign&Print spurte Magnus Blegen, direktør for produksjon, om forventningene til årets Drupa.
Til Canon - del 1

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280