Flow skal gi flyt

Grid Iron presenterer en ny programvare for digital innholdshåndtering rettet mot profesjonelle utøvere innenfor grafisk design, web og video. Flow, som programvaren heter, sporer designprosessen hele veien fra idé til sluttresultat, og håndterer tilgang og program for kompleks arbeidsflyt. Produktet ble første gang vist under Macworld i San Francisco. Flow benytter et system for å følge kommandoer for import/eksport og lagre prosjekter. Programmet forstår de fleste ulike filformater for profesjonell programvare og holder orden på relasjoner mellom bilder, filmer, lyd, skriftsnitt, plug-ins og fargepaletter på lokale, nettverks- og flyttbare disker. Gjennom lagring av utførte aktiviteter bygger Flow et kart over arbeidsflyten for hvert prosjekt, som viser hvilke filer som benyttes og hvordan de er tilkoblet hverandre. Dessuten finnes en innebygd kalender som holder orden på tidsforbruket for prosjekter i opptil ett år. Grid Iron inneholder også et såkalt Software Developer Kit for utvikling av spesialtilpassede løsninger.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *