Green Print i en gratisversjon

PUBLISERT: 28 februar 2008
OPPDATERT: 28 februar

Green Print er et verktøy for å eliminere unødvendige utskrifter, og under slagordet ”Free to be green” tilbys nå en gratisversjon av programvaren. Dermed håper Green Print å bidra til at det spares 100 millioner trær og at mengden drivhusgasser skal kunne reduseres med 300 tonn på verdensbasis. – Vårt mål er ingenting annet enn å stoppe unødvendige utskrifter, sier Green Prints administrerende direktør Hayden Hamilton. Ved å analysere hver side av dokumentet som sendes til skriveren, skal Green Prints programvare eliminere unødvendige utskrifter, og på den måten spare blekk, papir og redusere utslippene av drivhusgasser. Ved analysen leter programvaren etter sider som uansett blir kastet, eksempelvis sider med kun et banner, webbadresse eller logo, og fjerner disse før utskrift. Green Print gir i tillegg brukeren mulighet til å fjerne bilder fra utskriftene med kun ett klikk. I følge selskapet vil en gjennomsnittsbruker spare mer enn 90 dollar eller 1400 ark i året.

Les videre

Ricoh presenterer nytt toner-flaggskip

Som en videreutvikling av populære Ricoh Pro C9200, lanserer Ricoh nå en ny toppmodell kalt Pro C9500.
Ricoh_C9210_USA

Designverktøy: Flere muligheter for et personlig preg

At Taopix kun fokuserer på personalisering av fotobøker er nå som blåst bort. Designverktøyet er i dag utvidet til et tilbud som omfatter de fleste applikasjoner.
VBS_Taopix

Feirer 20-års jubileum med ny versjon

ECO3, tidligere Agfa Offset Solutions, lanserer den nyeste versjonen av sin Apogee automatiserings-arbeidsflytprogramvare på 20-årsdagen for den første utgivelsen.
Apogee-13-visual

Premiere for skjæreprogramvare

Blant interiørvinyler, laminater og folier av alle slag, presenterte Hexis en helt ny egenutviklet programvare for å kutte beskyttelsesfilmer i Bodyfence-serien.
Hexis_Joachim-1024x768

Siste nytt

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small